W ubiegły weekend mieszkańcy Nowego Dworu Mazowieckiego mieli okazję zobaczyć zdjęcia psów z naszego schroniska. Wolontariusze zachęcali do adopcji psiaków i opowiadali o każdym z nich. Celem wystawy było przede wszystkim pokazanie piękna schroniskowych psów i tego, że warto adoptować potrzebującego czworonoga, który będzie oddanym i wiernym przyjacielem. Choć wiele osób w tak upalne dni wybrało wypoczynek nad wodą, wystawa cieszyła się dużym zainteresowaniem. Serdecznie dziękujemy naszym wolontariuszom oraz wszystkim, którzy przyszli obejrzeć fotografie bezdomnych psów. W nadchodzący weekend mamy zamiar pokazać zdjęcia mieszkańcom Legionowa. Zapraszamy w sobotę i niedzielę przed Ratusz Miejski przy ul. Piłsudskiego 41.