Imię: Denzel
Ur.: 2020 r
Wielkość: średni
Waga: ok. 12 kg

Denzel czeka na wirtualnego opiekuna!

Aktualizacja:

Denzel poczuł się już pewnie w schroniskowym otoczeniu. Okazał się wesołym i kontaktowym psiakiem, który jest bardzo wdzięczny za okazaną uwagę i czułości. Umie chodzić na smyczy, jest grzeczny i posłuszny. Marzy o dobrym domku, w którym spędzi życie otoczony miłością i troską.

Denzel to szorstkowłosy młodziak znaleziony na terenie Miasta Sochaczew. W pierwszych chwilach pobytu w nieznanym otoczeniu nie czuje się pewnie. Potrzebuje troszkę czasu na poznanie opiekunów i obdarzenie ich zaufaniem. Już powolutku przełamuje swoją niepewność i nieśmiało zachęca do głasków. Denzel ma problemy z chodzeniem na smyczy. Kto pokocha fajnego szorściaczka?

NIE KUPUJ – ADOPTUJ!