Imię: Nikoś
Waga: 6,50 kg

Wirtualnym opiekunem jest Aleksandra Ziółkowska

Aktualizacja:
Nikoś czuje się dobrze, jest wesoły i pełen pozytywnej energii. Lubi spędzać czas będąc blisko człowieka a głaski sprawiają mu wiele przyjemności. Psiak jest w trakcie nauki chodzenia na smyczy. Dobrze dogaduje się z koleżanką i kolegą z boksu. Czeka na kochającą Rodzinę i wspaniały domek.

Nikoś to młodziutki piesek znaleziony na terenie gminy Czosnów. Psiak trafił do schroniska bardzo zakleszczony i wychudzony, jest już pod opieką weterynarza. Mamy nadzieję, że wszystko z jego zdrówkiem będzie dobrze. W nieznanym otoczeniu Nikoś czuje się mocno onieśmielony, potrzebuje czasu aby poznać nowe miejsce i opiekunów. Już powolutku przełamuje swoje lęki i nieśmiało zabiega o czułości. Nikoś nie umie chodzić na smyczy. Kto pokocha młodego nieśmiałka ?