Na koniec tego bardzo trudnego roku chcieliśmy wszystkim gorąco podziękować za współpracę i wspieranie naszych działań, za pomoc udzieloną nam i naszym podopiecznym, za serca otwarte na potrzeby Braci Mniejszych.

Dziękujemy:

– Wszystkim naszym pracownikom za codzienny trud i ciężką pracę na rzecz naszych podopiecznych;
– Wolontariuszom za bezinteresowną pomoc i świadomość, że zawsze możemy na nich liczyć;
¬ Wójtowi Gminy Wieliszew panu Pawłowi Kownackiemu i jego rodzinie za wspaniałą współpracę i nieustające wspieranie naszej Fundacji;
– Doktorowi Mikołajowi Dymkowi za wspaniałą opiekę weterynaryjną nad naszymi psiakami i kociakami;
– Pani Krystynie Marcinkowskiej i Pani Izabeli Marcinkowskiej, które prowadzą blog „Gazetowe Plecionki” i przy każdej, możliwej okazji wspierają nas swoją obecnością, a pieniądze ze sprzedaży ręcznie robionych cudeniek przeznaczają na nasze psiaki;
– Agnieszce Skrzecz – Ginger Art Studio – wspaniałej fotograf za promocję schroniska i naszych podopiecznych oraz wielkie serce dla zwierzaków;
– Pani Monice z Mona for Ammonite za zaangażowanie w schroniskowe życie i wsparcie udzielane nam na co dzień;
– Pani Ani Tanajewskiej za wielkie serce okazywane naszym zwierzakom, ogromną pomoc i czas poświęcony schroniskowym bezdomniakom ;
– Lecznicy LEGWET za współpracę i leczenie naszych podopiecznych;
– Sieci sklepów Simply za ciągłą współpracę i pomoc dla schroniskowych podopiecznych ;
– Fundacji Orlen, Fundacji Safe Animal, Fundacji Nasze Zoo i Fundacji PGNiG za finansowe wspieranie schroniska;
– Sklepom Maxi Zoo oraz ich klientom za wsparcie i pomoc naszym Braciom Mniejszym;
– Wszystkim Placówkom Oświatowym, które od lat wspierają naszą działalność i zbierają dary dla naszych podopiecznych;
– Firmom i osobom prywatnym, które postanowiły zorganizować zbiórki darów na potrzeby naszego schroniska, przekazać wsparcie finansowe lub udzieliły innej pomocy, m.in. : Leroy Merlin, CD Projekt Red, Zooplus, Inpost, Studio Projektowe ARTIX, Bosch Pet Food, Depil Concept, Media Control, Sklep Zoologiczny Bokser, Extra Pawilon, Elanco;
– Wszystkim punktom i osobom, które zbierają dla nas nakrętki;
– Wszystkim Parom Młodym, które poprosiły swych gości weselnych o podarowanie karmy dla naszych podopiecznych zamiast kwiatów na ich weselu;
– Wszystkim, którzy w tym roku zaadoptowali od nas psy oraz koty i zmienili ich życie na lepsze;
– Wirtualnym Opiekunom za to, że nie są obojętni na los potrzebujących i chętnie wspierają naszych podopiecznych;
– Firmie Royal Canin za wspaniałą akcję wspierającą adopcje psiaków i pomoc okazaną Braciom Mniejszym;
– Izbie Administracji Skarbowej w Warszawie za zbiórkę darów dla potrzebujących zwierzaków;
– Panu Mateuszowi Oczkowskiemu za częste wizyty i bardzo hojne dary dla naszych podopiecznych;
– Grupie „ Zwierzoluby z Bielan” za wielokrotną pomoc i zbiórki darów na potrzeby schroniska;
– Projektowi PCHLI TARG za systematyczną pomoc udzielaną zwierzakom przebywających pod naszą opieką;
– Radiu ZET za organizację Dnia Kundelka i pomoc przekazaną w ramach tego wydarzenia;
– Kabaretowi „ Czesuaf” za przekazanie nagrody pieniężnej z tanecznego show na potrzeby schroniska;
– Panu Michałowi Musiał za promowanie schroniska i pomoc udzielaną na co dzień;
– Pracownikom Urzędów Miast i Gmin, Strażnikom Miejskim i Gminnym, Policjantom, Pracownikom Monitoringu Mareckiego oraz Sochaczewskiego za codzienną współpracę i pomoc udzielaną bezdomnym zwierzętom;
– Animal Rescue Poland i Pogotowie dla Zwierząt za to, że zawsze wspierają nasze działania, służą fachową wiedzą i pomocą w ratowaniu życia zwierzaków, i nigdy nas nie zawiedli.

Dziękujemy wszystkim raz jeszcze ! Jeśli o kimś nie wspomnieliśmy, bardzo przepraszamy.
Mamy nadzieję, że w nadchodzącym roku również możemy na Państwa liczyć, będziecie z nami i naszymi podopiecznymi.

Życzymy Wszystkim SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2022 !