Sobotnia akcja z Kasią Pisarską- “Miasto misek”.

Mieliśmy ogromną przyjemność uczestniczyć w akcji rozstawiania misek z wodą dla zwierząt w Legionowie. Razem z Kasią Pisarską i jej czworonożnymi przyjaciółmi chodziliśmy od sklepu do sklepu z pytaniem, czy chcą wziąć udział w tym wydarzeniu i codziennie wystawiać miskę ze świeżą wodą. Ku naszej uciesze większość miejsc zgodziła się W taki oto sposób udało nam się rozstawić w Legionowie 40 misek. Dodatkowo, postanowiliśmy zabrać ze sobą jedną z naszych podopiecznych- Hanę, która bezproblemowo odnalazła się w nowej sytuacji, świetnie czuła się w towarzystwie nowo poznanych osób. Do każdego podchodziła i słodko zaczepiała. Utwierdziła nas tym samym w przekonaniu, że schronisko to nie jest miejsce dla niej i w 100% nadaje się do adopcji! Jest idealną, grzeczną i bardzo mądrą sunieczką. Zarówno my, jak i Hana, cieszymy się, że mieliśmy okazję uczestniczyć w tak wspaniałym przedsięwzięciu. Dziękujemy serdecznie Kasi Pisarskiej (organizatorce akcji), jej przyjaciołom oraz naszym wolontariuszom! Razem możemy zmieniać życie na lepsze. Każdy krok, każde działanie jest bardzo ważne. Dziękujemy i czekamy na kolejne takie akcje, ponieważ uwielbiamy zmieniać rzeczywistość! :)