Imię: Żongler
Wielkość: średni

Wirtualnym opiekunem jest Weronika

Aktualizacja:
Żongler bardzo otworzył się w stosunku do człowieka i poczuł pewnie. Chętnie podchodzi do opiekuna prosząc o głaski i przytulaski. Psiak pokazał również, że potrafi ładnie chodzić na smyczy. Jest niezwykle miły i z pewnością będzie wspaniałym przyjacielem.

Żongler to czarny szorściaczek znaleziony na terenie gminy Przasnysz. Trafił do schroniska zakleszczony, przebywa pod opieką weterynarza. Piesek jest zestresowany i nie czuje się swobodnie w nieznanym otoczeniu. Do człowieka jest przyjacielsko nastawiony i widać, że głaski sprawiają mu wiele przyjemności. Bliskość opiekuna daje mu poczucie bezpieczeństwa. Jest grzecznym, spokojnym i miłym psiakiem. Niestety Żongler ma problemy z chodzeniem na smyczy. Czy ktoś go pokocha?

NIE KUPUJ – ADOPTUJ!