Imię: Ambasada
Ur.: 2019 r
Płeć: samica
Wielkość: duża

Wirtualnym opiekunem jest Jolanta W.

Aktualizacja:

Ambasada odchowała dzieciaczki, które znalazły już swoje nowe domki. Sunia otworzyła się na kontakt z człowiekiem, czuje się już pewniej w schroniskowym otoczeniu. Jednak niechętnie opuszcza swój boks, nie radzi sobie na smyczy. Z radością nadstawia łepek do głaskania i wesoło macha ogonkiem chcąc zwrócić uwagę opiekuna. Kto pokocha śliczną brązową panienkę ?

Ambasada to ruda suczka znaleziona z dziećmi na terenie gminy Radziejowice. Trafiła do schroniska z raną na prawej tylnej łapie. Początkowo była nieufna i zdezorientowana w nowym otoczeniu. Jednak po krótkim czasie otworzyła się i pokazała, że jest miłą, spokojną i grzeczną psinką. To bardzo opiekuńcza i troskliwa mamusia. Wiele przyjemności sprawiają jej pieszczoty i głaski. Ma problemy z chodzeniem na smyczy.